Despre noi

Compania Avi-Vest

Compania Avi-Vest activeaza in domeniul de productie oua de consum din anul 1999, produsele noastre sunt cunoscute sub brand-ul: “Oua de nota 10”, mai ales in partea de vest a tarii.

Ciclul nostru de productie incepe de la: Fabrica de Nutreturi Combinate, spre Fermele de Crestere si Exploatare a gainilor, Centru de Sortare si Ambalare si se termina cu Distributia oualor.

Echipa Avi-Vest este formata din: specialisti cu experienta, economisti, medici veterinari si personal calificat prin experienta dobandita in domeniu.

Obiectivul Companiei Este:

  • De a mentine calitate permanenta a produselor noastre pentru a satisface cele mai inalte cerinte ale consumatorilor.
  • Acordam atentie indeosebi la dezvoltarea colaborarii cu clientii nostri, prin: livrarea in timp util si in siguranta a produselor noastre.
  • Dorinta noastra este de a fi competitivi si de a avea un pret corect pe piata.

Autorizatii

Toate fermele noastre sunt autorizate: sanitar-veterinar si de catre Administratia Nationala “Apele Romane”. Totodata detinem autorizatii de la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului si de la alte institutii publice care ne monitorizeaza. Alte autorizatii importante pe care le detinem sunt cele doua cetificari IFS si ISO pe care le anexam mai jos.