Rólunk

AZ AVI-VEST VÁLLALAT

Az Avi-Vest vállalat étkezési tojás termeléssel foglalkozik már 1999 óta, termékeink jellemzően úgy ismertek, mint “10-es értékelésű tojás”, főleg Románia nyugati részén.

A termelési egységek: Saját kombinált takarmánygyár, eurokonform Csirketenyésztő farmok (istállók), Válogató és Csomagoló Központok, tojás kiszállítás, forgalmazás, elosztás.

Az Avi-Vest csapatának összetétele: tapasztalt specialisták, közgazdászok, a szakmájukban tapasztalatot szerzett elismert állatorvosok.

A vállalat célkitűzései:

Törekszünk rá, hogy megtartsuk termékeink magas minőségét, hogy kielégítsük fogyasztóink igényeit és megfeleljünk a legmagasabb elvárásaiknak. Kiemelt figyelmet fordítunk a klienseinkkel való együttműködés fejlesztésére, mégpedig: termékeink időben történő és biztonságos kiszállítása által.
Szeretnénk elérni, hogy versenyképesek maradjunk és tartsunk meg egy kiegyensúlyozott piaci árat.

Kiemelt figyelmet fordítunk a klienseinkkel való együttműködés fejlesztésére, mégpedig: termékeink időben történő és biztonságos kiszállítása által.

Termelés

Integrált vállalkozás

Az Avi-Vest egy kombinált takarmánygyárral integrált vállalkozás, amely szigorúan a gazdaságaink számára termel takarmányt. Több gazdaságunk is van, három különböző helyszínen: Tamási, Körösgyéres és Nagyvárad. Két tojásválogató és csomagoló központunk, valamint egy forgalmazó rendszerünk van.

Így elmondhatjuk, hogy: biztosítjuk a termék minőségét és biztonságát, a tojóknak szánt takarmány elkészítésétől kezdve az ügyfeleknek szállított késztermékig.

Kombinált takarmánygyár

4 tonna / óra termelési kapacitással..

Tojásválogató és csomagoló állomások

 • Két válogató állomásunk van: Körösgyéresen és Tamásiban. A válogatási és csomagolási kapacitás mindkét központban: 45 000 tojás / óra.
 • A tárolási kapacitás az igényeinkhez igazodik.
 • A válogató állomások teljesen automatizált vonallal rendelkeznek, a tojást válogató rendszertől a csomagolásig.
 • A legújabb generációs technológia alkalmazásával kizártuk a közvetlen emberi beavatkozást, kivéve a B kategóriás piszkos vagy repedezett tojások eltávolításánál. Az eltávolított tojások pasztőrözési központnak vannak értékesitve.

Forgalmazás

 • A forgalmazás saját gépkocsikkal történik, amelyek természetesen eurokonform normák szerint, egészségügyi-állatorvosi engedéllyel rendelkeznek.
 • Különösen az ország nyugati felére összpontosítunk, hogy alacsonyabb forgalmazási költségeket érjünk el, és így értékesítési áraink versenyképesebbek legyenek.
 • Területünk kiterjed a következő megyékre: Bihar, Szatmár, Máramaros, Arad, Temes, Kolozs, valamint a Radnót, Lugos és Torda peronokra.
 • Ügyfél portfóliónkban olyan nagy nemzetközi áruházláncok és hazai áruházláncok találhatók, mint: Lidl, Carrefour, Artima, Metro, Cora, Auchan, Selgros, Profi, Mega Image, CBA és mások.

Vezető hazai tojásforgalmazó cég vagyunk.

Termékek

Az Európai Unió által meghatározott szabványoknak megfelelően a tojásokon fel van tüntetve a tartási módszer. Az azonosító első számjegye, a szárnyasok (tojók) tartási módszerét jelenti. Ezek az információk a tojástálcákra is rá vannak bélyegezve.

Számok, melyek a tartási módszert jelzik:

 • 0 – bio tojás – 0 – val van jelölve és a termelői szám előtt található
 • 1 – szabadon tartott tyúkoktól származó tojás
 • 2* – mélyalmos tojás
 • 3* – ketrecben tartott tyúkoktól származó tojás

* ipari rendszerben vannak tartva, de szabadon mozoghatnak.

Avi-Vest Semnificatie Cod Producator

Csomagolás:

Papírtálca: 6 vagy 10 db tojás/tálca.

20 db tojás/papírtálca-fóliázva.

30 db tojás/papírtálca-fóliázva.

150 db tojás/csomagolás/5*30 db papírtálca-fóliázva.

Partnereink kérésére egyéni csomagolási design is kivitelezhető.

Friss és minőségi tojást szállítunk belföldi és külföldi cégeknek.

Ajánlat kérése

Kérjük az árajánlat érdekében a következõ nyomtatványt sziveskedjenek kitölteni:

Válassza ki a terméket:

Tojás (2):
Tojás (3):
Ipari felhasználásra:

Kapcsolat

S.C. Avi-Vest S.R.L.

Központ: Aviatorilor nr. 40/A, Nagyvárad, 410250, Romania
Tel/Fax: 0040 259 476 050

Anca Kun

Ügyvezetõ igazgató

anca.kun@avi-vest.ro

0040 720 440 780

Florina Girdan

Országos értékesítési menedzser

directorvanzari@avi-vest.ro

0040 726 363 266

Sergiu Calin

ferma@avi-vest.ro

0040 749 521 199